Grzechu! Nie kuś! :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
I jeszcze raz wielkie dzięki za cierpliwość i odpowiadanie na mnóstwo pytań Młodego
I myślę, że jeszcze musisz być przygotowany na kolejne :diabelski_usmiech
A generalnie cały DGW Racing Team przebiera nogami pytając stale kiedy pierwsze wyścigi w tym roku :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
Martino
125 KM /272 Nm - to już było....
teraz jest duży "+" dgw.esite.pl
Stronka jest SUPER
Jest to pierwsza strona Bartka i to zrobiona samodzielnie.
Jakieś tam małe błędy w kodzie lub małe mankamenty można poprawić. Chłopak jest ambitny i napewno będzie "pracował" nad ulepszeniem
Czyta się dobrze i idzie w odpowiednim kierunku. Tak trzymaj Bartek
Pozdrawiam
Nie będę się wymądrzał, nie jestem od stronek www.
Ale zauważyłem jeden błąd: Zainstalowany motor to 2.0TDi 8V o oznaczeniu kodowym BGW.
Chyba powinno być DGW
Kurde, to ja musze jak najszybciej podpisac z Grzesiem jaks umowe na wylacznosc podpisac, bo jak przyjdzie krecic jakis film o nim, albo nowa marke kosmetykow wypuscic, to przydadza sie tantiemy.
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść" STOP ECO-TERRORISM!
Purchawa, Bartek wykorzystał logo OCP ops: ops:
Mam nadzieję, że to nie problem. Powinienem wcześniej spytać, przepraszam
[ Dodano: Czw 25 Mar, 10 20:58 ]
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Witam wszystkich! Tu Bartek
Przeczytałem wszystkie opinie i komentarze i jestem bardzo miło zaskoczony, że aż tak się moja strona spodobała.
Choć wiem, że błędy w kodzie są ponieważ ja robiłem ta stronę 2 programami. Pierwszy to Kompozer który oparty jest na projektowaniu od razu jak to ma wyglądać w internecie. Dlatego się tym nie za bardzo interesowalem czy jest dobrze w kodzie czy nie,byle by wszystko działało. Ale pomogła mi moja Ciocia i dała mi właśnie ten drugi program pt. Ked, który używa tylko kodu html, a także troche pomyśleliśmy nad css który dużo ułatwił sprawe.
Ale obiecuje,że nastepna moja strona - będzie poprawna kodowo.
Strone DobregoGrzesiaWawy będę uaktualniał o zdjęcia i informacje z sezonu 2010. jak również będę ją poprawiał aby lepiej się wyświetlała na różnych komputerach.
Jeżeli będe potrzebował jakiejkolwiek pomocy to napewno napisze :szeroki_usmiech
Chciałbym serdecznie podziekować DobremuGrzesiowiWawie za to, że przede wszystkim zgodził się na zrobienie strony internetowej,za cierpliwość kiedy my zadawaliśmy pytania do strony i za bardzo ważne informacje i zdjęcia.
Jeszcze raz wszystkim dziękuje za opinie i komentarze!!!
Bartek
Martino
Strona troszkę się zmieniła....
Powinna lepiej się wyświetlać w różnych rozdzielczościach
Zmieniło się trochę logo strony :twisted:
następnym krokiem będzie poprawienie troszkę marginesów.
No i będą sukcesywnie się pojawiać nowe zdjęcia :diabelski_usmiech
Martino
Komentarz